Køn
13 stk
19 stk
Alder
1 stk
1 stk
3 stk
17 stk
17 stk
14 stk
Pris
5 stk
5 stk
9 stk
1 stk

Kids Concept

Svenske Kids Concept byder på friske og skønne farver til børneværelset. Leder du efter interiør og legetøj af den bedste kvalitet, så er Kids Concept et rigtig godt bud. Når Kids Concept arbejder med nye ideer, er hjemmet og livet med børn omdrejningspunktet. Alle produkter lever op til gældende regler og testes på laboratorium inden det sendes videre.  

Læs mere - Kids Concept

Vi er utrolig glade for at byde Kids Concept velkommen hos Abeungen. Kids Concept er kendte for deres kvalitetsprodukter med søde motiver i friske farver.

Lækkert interiør til børneværelset


Indretning af børneværelset kan være en udfordring. Det vil vi gerne lave om på - derfor har vi sammensat startpakker med forskellige farver og temaer fra Kids Concept, så du let kan finde en god og flot løsning til drenge- og pigeværelset. Du kan vælge imellem mini, medium og large startpakker, som hver i sær er sammensat i farver eller temaer. Efter kun ca. 14 dage får du din pakke leveret, og du kan gå i gang med at indrette børneværelset med flotte produkter fra Kids Concept.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0