Køn
14 stk
14 stk
Alder
3 stk
3 stk
6 stk
10 stk
6 stk
6 stk
Pris
1 stk
8 stk
9 stk

Børnebøger

Bøger er dejlig underholdning for både store og små. De mindste børn elsker de farvestrålende billeder, og samværet med en voksen, der fortæller en skøn historie. En god bog skaber altid glæde. Vi kan varmt anbefale de populære træbøger fra Hape, de økologiske stofbøger fra Franck & Fischer - eller de sjove historier om Peter Pedal, Cirkeline og Carl.

Læs mere - Børnebøger

Vi kan ikke få nok af  børnebøger. Hos Abeungen finder du de sødeste små træbøger, hvor det er muligt at få navn på og de populære skumbøger fra Barbo Toys med dejlige historier om Smølferne og Barbapapa familien. Vi har børnebøger med Bamse, Cirkeline, Hr. Skæg, Carl og Stopsy der lærer børnene at slippe sutten. Der kommer løbende nye bøger til, så hold godt øje med denne side.

Leder du efter en bog til den nybagte mor, kan vi varmt anbefale "Hvor lagde jeg babyen?". Det er en humoristisk og varm bog om det med at blive mor. Giv den nybagte mor et velfortjent og forløsende grin. Bogen er et af Abeungens bestsellerter til den nybagte mor i barselsgave.

Leder du efter en personlig barsels- eller dåbsgave, kan vi varmt anbefale de skønne H.C. Andersens jubilæums bøger i rød eller blå. Her kan du få barnets navn og fødsels- eller dåbsdato indgraveret med guld. En elegant og personlig dåbsgave der vil følge barnet altid. Bøgerne leveres i en smuk æske, der beskytter bogen - derudover er vedlagt CD med udvalgte historier fortalt af Bodil Udsen.

Udover bøger med navn har Abeungen et stort udvalg i navnegaver, bl.a. sengetøj med vers, sutteklude med navn og fødselsdata, suttekæder i mange flotte farver med navn, barnevognspuder, barnevognsskilte, bamser med navn og fødselsdato på øret og søde badeslag. Kig forbi "Gaver med navn" for få sød inspiration til barsels- og dåbsgaven.  
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0