Knagerækker
Køn
2 stk
4 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
4 stk

Knagerækker

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af interiør til børneværelset. Vi lægger vægt på kvalitet, sikkerhed og dejlige farver, der lyser op på børneværelset. Se det store udvalg af knagerækker til børn i forskellige farver og mønstre. Knagerækker til børneværelset er perfekt til tøj, smykker eller kreativ udsmykning. Vi har knagerækker til drengeværelse og pigeværelse, bl.a. fra Kids Concept.

Læs mere - Knagerækker

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af interiør til børneværelset. Vi har fundet smarte designs, der pynter og lyser op på børneværelset. Alle brands og produkter er valgt med vægt på kvalitet, sikkerhed og design.

Knagerækker til børneværelset kan bruges til tøj, smykker og kreativ udsmykning af f.eks. fastelavnstøj eller andet tøj, der har stor betydning for barnet. Kun fantasien sætter grænser.

Knagerækker til børneværelset kan bruges sammen med Abeungens startspakker til indretning af børneværelset eller som et supplement til det eksisterende børneværelse.

Ved bestilling af knagerækker til børneværelset inden kl. 14.00 på hverdage sender vi din ordre samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0