Køn
29 stk
37 stk
Alder
31 stk
32 stk
24 stk
18 stk
13 stk
5 stk
Pris
5 stk
32 stk
12 stk

Køb efter budget

Mangler du en gave til et bestemt beløb? Du kan nemt og hurtigt finde den perfekte gave ved at kigge under "barselsgaver", "dåbsgaver" eller "legetøj 0 - 8 år" og gå ind under det beløb, der passer til dit budget. Her finder du en oversigt over gaver, som er populære til de nævnte begivenheder, eller som julegave eller fødselsdagsgave. Vi pakker altid gerne gaven ind og skriver et håndskrevet kort, hvis du ønsker det.

Læs mere - Køb efter budget

Ofte har du et budget når du skal købe en gave. Er gaven kun fra dig, er man ofte lidt fleksibel med hensyn til gavens pris. I forbindelse med en større begivenhed, som f.eks. en barsel eller dåb, går familie og venner derimod ofte sammen om en gave. Her er der ofte et helt nøjagtig budget med hensyn til, hvor mange penge man skal købe for. Med "gaver til budgettet", håber vi at give et godt overblik over muligheder indenfor forskellige budgetter, så det bliver endnu nemmere for dig at finde den perfekte gave. I gaver til budgettet finder du følgende prisgrupper:

Kr. 0 - 150
Kr. 150 - 300
Kr. 300 - 450
Kr. 450 - 600
Kr. 600 - 1.000

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af skønne produkter fra bl.a. bObles, Teddykompaniet, Lamaze, Roommate, Le Toy Van, Maki, Moover, Hape, Krea, Vilac, EverEarth, Classic, MaMaMeMo - og der kommer hele tiden nye varer og leverandører til. Har du en god ide til en ny leverandør hos Abeungen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores aller bedste for at imødekomme dit ønske.

Hvis du ønsker hjælp til at finde din gave, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0