Konstruktion & værktøj
Køn
1 stk
1 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk

Konstruktion & værktøj

I denne kategori finder du et stort udvalg af legetøj til drenge indenfor konstruktion og værktøj – i sær til drenge. Funmais med fly, monster og dinosaur er sjov drengelegetøj, der elsker at fordybe sig og lave seje ting med skabeloner. I samme serie finder du værktøjssæt, der gør legen med funmais endnu sjovere. Le Toy Van er suveræne til drengelegetøj i træ; Se værktøjsbænken med mange flotte detaljer og redskaber, og det seje værktøjsbælte – lige noget for den lille håndværker.

Læs mere - Konstruktion & værktøj

”Min første værkstøjsbænk” er en nyhed fra Le Toy Van, som allerede er utrolig populær. Værktøjsbænken er med mange fine detaljer og finesser, bl.a. en tavle, hvorpå dagens opgave kan beskrives. Der er bor, sav, rundsav, vaterpas og meget meget mere – sjov drengelegetøj i træ, der uden tvivl vil gøre lykke. Se også det seje værktøjsbælte med oliekande, hammer og skruetrækker. Fra Hape finder du en mere traditionel lege værktøjskasse med indhold.

Konstruktion af magnet robotter er anderledes og sjov drengelegetøj, der kræver både koncentration og evnen til fordybelse. Robotterne kommer i en kuffert med 6 landskabskort og 6 personkort – 144 stykker magnet brikker skal blive til robotbilleder.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af funmais bl.a. med fly, monster og dinosaur – sjov drengelegetøj der udfordrer den kreative side.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0