Kopper & Krus
Køn
11 stk
11 stk
Alder
11 stk
11 stk
11 stk
11 stk
Pris
4 stk
7 stk
6 stk
7 stk

Kopper & Krus

Se vores store udvalg af kopper med hank og krus - nemme at håndtere for børn og praktiske i hverdagen. Krus og kopper med hank kan sammensættes med det øvrige børneservice, der matcher farver og motiver. Se også børneservice til barnedåben. Vi har et stort udvalg af bestik og kopper med hank i rustfrit stål, hvor det er muligt at indgravere barnets navn.

Læs mere - Krus & kopper med hank

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af børneservice. Leder du efter den perfekte barselsgave eller barnedåbsgave, kan vi varmt anbefale krus & kopper med hank, tallerkner og bestik. Vi har kopper med hank i rustfrit stål, hvor det er muligt at indgravere barnets navn - en populær barnedåbsgave, der uden tvivl vil gøre lykke. Børneservice fra Friisenborg er lavet af melamin, og er praktisk i hverdagen. Motiverne er søde og børneservice fra Friisenborg er med mange farver til stor fornøjelse til alle spisetider.

Se også de søde gavesæt med børneservice - en perfekt barselsgave og barnedåbsgave. Hos Abeungen pakker vi altid gerne din gave flot ind, helt gratis.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0