Tøjbamser
Køn
19 stk
19 stk
Alder
17 stk
20 stk
19 stk
15 stk
8 stk
2 stk
Pris
1 stk
4 stk
14 stk
7 stk

Tøjbamser

Hos Abeungen finder du et stort og varieret udvalg af bamser i alle størrelser. Se Teddy Wild Minis serien fra Teddykompaniet, Teddy Baby Love, Teddy Cream Baby, Bean bags med Kaj & Andra og Bamse & Kylling. Du finder også de populære ugler fra My Teddy. Ugle serien omfatter udover bamse ugler, også sutteklude, suttekæder og musikuroer - er sød gaveide, der uden tvivl vil gøre lykke.

Læs mere - Bamser

Hos Abeungen elsker vi bamser, ja faktisk kan vi slet ikke få nok bamser på Abeungens hjemmeside. Største delen af vores bamser kommer fra Teddykompaniet og My Teddy, der er suveræne til bamser og plys til de aller mindste. De går ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden, hvilket er tydeligt når du står med de bløde bamser i hånden.

Du finder et stort udvalg af mini bamser, klassiske og elegante bamser, bamser med navn - personlig bamse, plysbamsen fra Muldvarpen, der ville vide hvem der havde lavet lort på dens hovede, Lille Pers søde elefant Bodil, store og bløde krammebamser, . Alt hvad hjertet begærer af bløde tøjdyr.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0