Køn
7 stk
10 stk
Alder
7 stk
9 stk
8 stk
Pris
3 stk
7 stk

Kreativ leg

Vi har fundet de skønneste aktiviteter, der udfordrer børns kreative sanser. Kreativ legetøj er både til større og mindre børn med hjælp fra en voksen. Børn elsker at klippe, klistre og bruge hænderne til at skabe deres helt eget mesterværk. Kreativ leg er med til at styrke evnen til fordybelse og fremmer koncentrationsevnen. En dejlig hyggestund for store og små. Bestil inden kl. 14.00 (hverdage) og din pakke sendes samme dag.

Læs mere - Kreativ leg

Hos Abeungen elsker vi kreativ leg. Det er skøn underholdning, som kan udforskes på egen hånd eller sammen med en voksen – dejlig samvær for store og små.  Derudover er legetøjet med til at udvikle og styrke sanserne, som f.eks. finmotorikken, evnen til fordybelse og koncentration. Vi kan varmt anbefale kreativ legetøj til regnfulde og kolde dage, hvor der fokuseres endnu mere på indendørs hygge. Ferien er også en god lejlighed til at slappe af og hygge med kreativ legetøj – der er tid og ro til at lege og være kreativ.

Vi har fundet frem til et stort og varieret udvalg af kreativ legetøj. De små perleæsker er utrolig populære og overskuelige for mindre børn. Sysæt og vævesæt er til de større børn, der er klar på en sjov og spændende udfordring. En anderledes og spændende kreativ aktivitet er vores sæt med hjemmelavede flødeboller, slikkepinde og bolcher. Vi anbefaler, at der er en voksen til stede – både af hensyn til sikkerheden, og fordi det er oplagt hyggetid for børn og voksne.

Se også vores store ECO serie med bl.a. fingermaling, modellervoks og de flotte majssæt, hvor du kan lave forskellige figurer, f.eks. krokodiller, prinsesser, Hello Kitty, Peter Plys, fantasi heste og fly. Serien er 100% økologisk. Her kan de små børn sagtens være med – med hjælp fra en voksen på sidelinien. I serien er også værktøjssæt med bl.a. en saks, der ikke kan klippe i fingre og hår.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, sendes pakken samme dag – så familien kan hurtig komme i gang med at være kreative sammen.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0