Lagner til baby og junior

Lagner til baby og junior

Jersey lagner til baby og junior fra Nørgaard Madsen. Se det store udvalg af størrelser og farver - lavet af 100% bomuld, blød og lækker kvalitet. Lagnerne kan vaskes ved 60 grader. Lagner til baby og junior er et fint supplement til sengetøj til barselsgave og barnedåbsgave. Vi har et stort udvalg af sengetøj til baby og junior, blandt andet økologisk sengetøj til børn fra Green Cotton, Fred`s World. Vi pakker altid gerne din gave flot ind, uden ekstra omkostninger for dig.

Læs mere - Lagner til baby & Junior

Se vores store udvalg af lagner til baby og junior fra Nørgaard Madsen. Lagerne er af den bedste kvalitet, blød og lækker - og kan vaskes ved op til 60/90 grader. Praktisk til børn - og let at bruge i liften, barnevognen eller i babysengen.

Økologisk sengetøj til børn


Vi har mange forskellige størrelser og farver af lagner til baby og junior - find  det lagen der passer til sengetøjet. Vi har et stort udvalg af sengetøj til baby og sengetøj til børn. Vi vægter dejlige farver, en god kvalitet - og har et stort udvalg af økologisk sengetøj fra blandt andet Green Cotton, Fred`s World.

Der kommer løbende nyt sengetøj hjem, og du finder det sidste nye under Nyheder.

Vi tilbyder følgende størrelser:
38 x 80 cm - lift
40 x 98 cm - barnevogn
60 x 120  cm - tremmeseng
70 x 140 cm - juniorseng

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag - og vi pakker altid gerne din gave flot ind - helt gratis.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0