Lamaze

Lamaze er kendt for deres farvestrålende legetøj med rasle- og ringelyde. Sikkerheden er konstant i fokus ligesom udvikling af detaljer og finesser i deres legetøj. Lamaze har vundet diverse priser og anerkendelse verden over. Skønt legetøj til de aller mindste. Hos Abeungen finder du et stort udvalg  af legetøj til de mindste, bl.a. bløde bøger, sutteklude, puttekasser, stableklodser og aktivitetstæpper.

Læs mere - Lamaze

Lamaze er et suverænt valg af legetøj til din baby. Lamaze har vundet utallige priser og optimerer løbende detaljer, der kan løfte legetøjet op til et endnu h��jere niveau, hvad angår design, kvalitet og legeværdi.

Farvestrålende babylegetøj fra Lamaze


Legetøjet er farvestrålende, har knitre lyde og et utal af hemmelige lommer og detaljer lige til at udforske.

Barnets sanser er helt afgørende for, at starten på livet bliver fyldt med genkendelse, hvilket er lig med tryghed for det lille barn. Alle sanser er veludviklede fra fødslen, dog er synet en anelse svækket. De fem sanser er; syn, lugt, hørelse, føle, smage. For at styrke synet kan du træne barnets øjne med geometriske mønstre i f.eks. sort og hvid. Det er videnskabeligt bevist, at netop mønstre og sort / hvid nemt fanger barnets opmærksomhed, og at netop den kombination er overskueligt for de små utrænede øjne.

Lamazes legetøj giver det lille barn fred til i ro og mag at åbne op for de forskellige sanser. Legetøjet stimulerer alle sanser, og er derfor interessant for barnet i mange måneder.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0