Larsen Puslespil

Larsen Puslespil

Larsen puslespil er i dejlige farver og med skønne illustrationer. Puslespillet er lavet af kraftig karton, der er let at arbejde med uden at brikkerne knækker eller går i stykker. Brikkerne er lavet i sjove forme, der udover at gøre spillet endnu sjovere, også er en læring om forme. Larsen puslespil er med en kraftig ramme, der gør det lettere at holde styr på brikkerne.

Mest populære

Læs mere - Larsen puslespil

Hos Abeungen elsker vi de farvestrålende Larsen puslespil med skønne motiver. Brikkerne er lavet af kraftig pap, der gør det let for barnet at holde styr på brikkerne, og samle puslespillet igen og igen. De forskellige og slægge forme på brikkerne er til at gøre puslespillet endnu sjovere, og er samtidig en god læring om forme.

Flotte puslespil til børn med sjove detaljer


Puslespil til børn skal vække barnets interessse og have en tilpas sværhedsgrad, så barnet efter få gange kan genkende motiver og forme - og selv begynde at sætte brikkerne sammen. Derfor skal du vælge Larsen puslespil - kvalitet og lærerige puslespil, der kan lægges igen og igen.

Bestil hos Abeungen inden kl. 14.00 på hverdage, så sender vi din ordre samme dag. Gratis indpakning.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0