Lav din egen dukke

Lav din egen dukke

Du kan nu lave din helt egen personlige hæklet dukke. Vælg øjenfarve, hårfarve og hudfarve, og skriv alle detaljer under bemærkninger - så sørger vi for at du får leveret din personlige og unikke dukke, håndlavet efter dine ønsker. Du kan også få broderet barnets navn og fødselsdato på dukken - helt gratis! Dukkerne er alle lavet af økologisk bomuld, fyldet er ubleget økologisk dansk uld - og øjnene er sikkerheds øjne, så de ikke kan tages af med små nysgerrige fingre. En oplagt barselsgave og barnedåbsgave - også større børn vil sætte stor pris på deres egen personlige dukke.

Læs mere - Lav din egen personlige dukke

Glæd et barn med en dukke, der har samme øjenfarve og hårfarve som barnet selv. Du kan også få barnet navn og fødselsdato broderet på dukken - helt gratis!

En personlig dukke er den perfekte og personlige barnedåbsgave, der uden tvivl vil gøre lykke på gavebordet. Også større børn vil sætte pris på deres helt egen personlige dukke, der ligner dem - og med deres navn på.

Du kan vælge mellem følgende farver:
Øjenfarve: Blå, grønne eller brune
Hårfarve:  Brunt, gult eller sort
Ansigtsfarve: Hvid og brun
Alle dukker leveres med sikkerhedsøjne, så de ikke kan tages af.

Dukker er  lavet af økologisk bomuld, fyldet er ubleget økologisk dansk uld. Din sikkerhed for dansk håndværk og kvalitet - uden skadelige stoffer.

Alle dukker er håndlavet og der er en leveringstid på ca. 14 dage.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0