Legemad i træ
Køn
30 stk
31 stk
Alder
2 stk
32 stk
32 stk
6 stk
Pris
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
25 stk

Legemad i træ

Den lille bager vil elske den flotte chokoladekage eller de små lækre petits fours. Kokken vil derimod nyde at jonglere med den spændende pizza, der lige er kommet ud af ovnen. Skønt legetøjsmad som børnene kender fra hverdagen og som de vil elske at lege med. Hos Abeungen finder du legemad fra bl.a. MaMaMeMo, Maki, Le Toy Van, Hape og Viga. Se også det populære køkken fra Viga med tilbehør.

Læs mere - Det muntre køkken

Legemad er sjov og elsket af børn i alle aldre. Hos Abeungen har vi brugt meget tid på at finde frem til det hele rigtige legetøjsmad. Vi er super glade for at kunne tilbyde mad som legetøj fra MaMaMeMo, Maki, Le Toy Van, Hape og Viga - alle mærker der vægter kvalitet og legeværdi meget højt. Der kommer løbende nyt mad til leg og mærker til, så hold godt øje med denne side.

Le Toy Van er suveræne til trælegetøj. Det ses tydeligt i deres flotte legemad, som f.eks. kagestanderen, der er håndmalet træ. Der hører 8 forskellige farvestrålende kager med. De har også det populære køkken Honeybake, som består af komfur og ovn med tilbehør i form af pizza. Du finder alt hvad der skal til for at lave og pynte den bedste pizza i hele byen. Der er også bageplader, spejlæg, skinke og kasserolle. En utrolig sød gaveide til piger fra 3 år.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0