Legemad & tilbehør
Køn
30 stk
32 stk
Alder
2 stk
33 stk
33 stk
9 stk
Pris
1 stk
1 stk
3 stk
3 stk
22 stk

Legemad & tilbehør

Pigelegetøj der altid gør lykke er legemad – og hos Abeungen finder du et stort og varieret udvalg af legemad i træ og legekøkkener. Le Toy Van er suveræne til trælegetøj, og legemad – derudover finder du legemad fra Mamamamo, Hape, Maki og Viga. Du finder alt fra slikkepinde til frugtkasser, og der kommer løbende mere til. Se også det fine forklædesæt fra Mamamemo, som er perfekt til den lille kok, der gerne vil hjælpe til.

Legekøkken med tilbehør, hvid - Viga
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 699,00
DKK 649,00
  

Spar DKK 50,00
Info / Køb
Legekøkken med tilbehør, rød - Viga
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 699,00
DKK 649,00
  

Spar DKK 50,00
Info / Køb

Læs mere - Legemad & tilbehør

Legemad er suveræn legetøj til piger – og hos Abeungen finder du et stort udvalg af legemad i træ, der er solid og som kan holde til børns leg igen og igen.  

Le Toy Van er kendte for deres trælegetøj – se den lækre chokoladekage, vanille fødselsdagskagen, kagestanderen, kagesættet og den uimodståelige isvaffel.

Hos Abeungen kommer vi ikke uden om Mamamemo, når der kommer til legemad. Den høje kvalitet og genkendeligheden fra hverdagen er med til at øge legeværdien. Se gulerod, banan, majs, drikkebrik, kakaobrik, slikkepinde, nutella, runde oste, ispinde, trefarvet is og kagekonen. Legemad er suveræn legetøj til piger.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag. Vi pakker også altid gerne din ordre ind – uden ekstra omkostning for dig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0