Legetøj dåbsgave
Køn
3 stk
5 stk
Alder
1 stk
1 stk
2 stk
5 stk
4 stk
2 stk
Pris
3 stk
3 stk

Legetøj dåbsgave

Hos Abeungen bruger vi lang tid på at finde det helt rigtige legetøj, der lever op til vores krav om lækkert design, kvalitet og funktionalitet, der skal stimulere og udfordre. Leder du efter en barnedåbsgave kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på det store udvalg af legetøj til de 0 - 2 årige. Se også navnegaver under "Gaver med navn". Hos Abeungen pakker vi altid gerne din gave flot ind - uden ekstra omkostninger for dig.

Læs mere - Legetøj

Hos Abeungen finder du et stort udvalg i legetøj til de 0 - 2 årige. I denne kategori har vi primært valgt at vise vores udvalg af legetøj, der er populært at give til barselgave og dåbgave. Legetøj til de 0 - 2 årige er primært sanse- og motoriklegetøj, hvor sanserne og motorikken styrkes gennem leg. Vi kan varmt anbefale Minimi, der har specialiseret sig i blødt legetøj med mange fine detaljer. Se også legetøj til baby fra Franck & Fischer, Lilliputiens og Teddykompaniet.

Du kan også finde en gave til storebror og storesøster, se mere under "Legetøj" i hovedmenuen.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0