Sanse- & motoriklegetøj
Køn
2 stk
2 stk
Alder
2 stk
2 stk
2 stk
Pris
2 stk
1 stk

Sanse- & motoriklegetøj

Hos Abeungen finder du farvestrålende og skøn motorik- og sanselegetøj, der er med til at udvikle finmotorikken og udfordre sanserne. Se de populære soft bøger fra Lamaze i skønne farver og med knaselyde, eller aktivitetsspejlet fra Minimi. Populære barselsgaver og dåbsgaver med fine detaljer som spejle, lyde og klokker, der er med til at styrke sanserne og finmotorikken.

Læs mere - Sanse- & motoriklegetøj

I kategorien "sanse- & motoriklegetøj" finder du farvestrålende babylegetøj fra Lamaze. En populær barsels- og dåbsgave er den dejlige påfugl Jacques the peacock fra Lamaze. Påfuglen har vundet adskillige priser. Farvekontrasterne, rasle-, pibe- og knitrelydene er med til at fange barnets opmærksomhed og skærpe sanserne og fremme motorikken.

Puslespillet Soft Activity Puzzle er en anden meget populær gave til de aller mindste. Puslespillet består af en bog i sort/hvide mønstre på den ene side, og billeder af dyr på den anden side med huller til at sætte små dyr ind i historien. Puslespillet er perfekt til børn allerede fra 0 år.

Minimi laver blød kvalitets legetøj til baby - se det fine udvalg af sanselegetøj som eksempelvis rangler og minipops, og de populære minibøger med bidering. Aktivitetsbamserne er også et populært valg til barselsgave og barnedåbsgaver. Aktivitetsbamserne er med til at styrke alle sanserne og de mange fine detaljer gør barnets nysgerrig og styrker finmotorikken.

Leder du efter økologisk sanse- og motoriklegetøj kan vi varmt anbefale babylegetøj fra Franck & Fischer.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0