Køn
59 stk
55 stk
Alder
8 stk
12 stk
21 stk
54 stk
47 stk
18 stk
Pris
1 stk
2 stk
10 stk
21 stk
30 stk

Legetøj

I kategorien "Legetøj 0 - 8 år" finder du et stort udvalg i kvalitetslegetøj til de 0 - 8 årige. Vi har et stort udvalg af blandt andet trælegetøj, legemad, trækdyr, sanse & motorik legetøj, bamser, biler og dukker. Vi kan også varmt anbefale bObles legemøbler, der er med til at stimulere og fremme motorikken igennem leg. Leder du efter personlig legetøj med barnets navn på kan du se mere under "Gaver med navn".

Disney prinsesser, princess deluxe set
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 299,00
DKK 250,00
  

Spar DKK 49,00
Info / Køb
Lastbil med 2 racerbiler - Vilac
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 299,00
DKK 199,00
  

Spar DKK 100,00
Info / Køb
Legekøkken med tilbehør, hvid - Viga
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 699,00
DKK 649,00
  

Spar DKK 50,00
Info / Køb

Læs mere - Legetøj 0 - 4 årige

Udviklingen fra 0 - 8 år er helt fantastisk. Bevidstheden om omgivelserne øges konstant og barnets nysgerrighed stiger i takt med at månederne går. Legetøj til 0 - 8 årige er valgt med tanke på barnets motoriske udvikling, der er utrolig vigtig for både krop og indlæringsevnen senere i livet. Derudover er sanserne også en vigtig del af barnets udvikling, som bliver styrket gennem bl.a. leg.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af bamser, dukker, legemad, tumlemøbler, puslespil, aktivitetskuber, trækdyr, puttekasser, børnebøger, stableklodser og meget andet. Vi har skønne varer fra bl.a. bObles, Teddykompaniet, Maki, Hape, Le Toy Van, Moover, Lamaze, Vilac, Classic, EverEarth og der kommer helt tiden nye varer og leverandører til.

Vi er konstant på udkig efter nyt spændende legetøj til 0 - 8 årige og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Mangler du et mærke eller legetøj på Abeungen, hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker et bredt og populært udvalg, så vi vil gøre vores aller bedste for at imødekomme eventuelle ønsker fra dig.

Er du I tvivl om hvilket legetøj du skal købe, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Find inspiration til sjov og leg blandt vores store udvalg af legetøj til de 0 - 8 årige. Vi er altid på udkig efter nye produkter og leverandører, der tilbyder spændende og lærerrig legetøj af den bedste kvalitet. Vi sætter pris på skønne farver og legetøj, hvor både fin- og grovmotorikken stimuleres. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi har flere ECO-Friendly mærker. Har du en god ide til legetøj, som du gerne vil se hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0