Lille Blomst

Lillian Bæklunds passion for godt håndarbejde skinner igennem i hendes skønne hæklede produkter og sengetøj. Produkterne er godt dansk håndværk når det er bedst, produceret i eget værksted. Hos Abeungen finder du et stort udvalg i farvestrålende suttekæder med navn på, hagesmække og sko. Lille Blomst laver også det skønne baby- og junior sengesæt "Hurlumhej".

Læs mere - Lille Blomst

Lille Blomst laver det skønneste strik m.m. til babyen, alt sammen strikket på eget værksted. Lille Blomst anvender hovedsagelig garn i rene naturmaterialer samt økologisk garn.

Hæklede suttekæder og hagesmække


Hos Abeungen finder du hæklede suttekæder og hagesmække, både uden og med barnets navn. Derudover laver Lille Blomst de sødeste baby- og juniorsæt i lyserød og lyseblå.

Vi pakker altid gerne din gave flot ind - uden ekstra omkostninger for dig. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0