Lindberg Design

Lindberg Design

Smukke håndlavede kort designet og produceret af Mette Lindberg. Mettes passion for sit arbejde ses tydeligt i kortene, som er godt dansk håndværk når det er aller bedst. Hos Abeungen finder du de skønne tillykkekort, som er perfekte til barselsgaven, dåbsgave, julegaven eller fødselsdagsgaven. Vi pakker altid gerne din gave smukt ind og skriver et håndskrevet kort.

Junglekort
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24-06-2017.
Før DKK 25,00
DKK 21,25
  

Spar DKK 3,75
Info / Køb

Læs mere - Lindberg Design

Mette Lindberg designer og laver alle tillykke kort, som du finder på Abeungen. Du finder tillykke kort til barsel og dåb, og kort som du kan bruge til børnefødselsdage og jul. Du kan selvfølgelig også finde et kort til den nybagte mor.

Alle kort er håndlavede, og Mettes passion for sit arbejde ses tydeligt på det endelige resultat.

Vi får løbende nye designs hjem - alle tillykke kort er designet med henblik på at sætte prikken over i`et til barnedåben eller børnefødselsdagen.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0