Madkasser & drikkedunke

Madkasser & drikkedunke

Super flotte madkasser og drikkedunke til børn fra Beatrix New York. Madkasserne er med flotte motiver og plads til masser af mad til børnehaven eller skolen. Madkasserne kan tåle at komme i opvaskemaskinen og er nemme at tørre af med en fugtig klud efter brug. Drikkedunkene er 100% miljøvenlige og passer perfekt sammen med madkasser og øvrige produkter fra Beatrix New York. Uden PVC og Phalater.

Læs mere - Madkasse & drikkedunk

Stort udvalg af de skønne produkter fra Beatrix New York. Hos Abeungen finder du seje rygsække til børn, ipad covers, madkasser og drikkedunke med smarte og søde motiver. Alle figurerne har navn, og med din vare følger en lille beskrivelse af figurens personlighed. Madkasser til børn er perfekte til børnehaven, skolen eller til overnatning hos venner og veninder. Der er god plads til rugbrødsmadder, frugt og snack. Drikkedunken cozy can er 100% miljøvenlig og passer til madkassen og de øvrige produkter fra Beatrix New York. Cozy can ligner sodavandsdåser, men kan altså fyldes med vand og lækre, sunde drikke til barnet. Vacuum inculationen holder drikkevarerne kølig eller varm i mange timer. Drikkedunkene er lavet af rustfri stål med plasticåbning i toppen.

Ligesom Beatrixs øvrige produkter indeholder madkassen og drikkedunken til børn ikke PVC eller phalater.

Bestiller du din vare inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag - og vi pakker gerne din gave flot ind.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0