Køn
8 stk
10 stk
Alder
1 stk
4 stk
4 stk
10 stk
9 stk
6 stk
Pris
1 stk
9 stk
17 stk
2 stk

Mærker

Se vores store og spændende udvalg af mærker til børn indenfor barselsgaver, barnedåbsgaver, legetøj, børnefest og til børn & til børneværelset. Vi tilbyder anerkendte og innovative mærker som; bObles, KIDS by FRIIS, Lamaze, Franck & Fischer, Fred`s World Green Cotton og Roommate - og mange flere mærker til børn. Der kommer løbende nye spændende brands til børn til - og nye produkter til børn og til sjov leg på børneværelset.

Vi samarbejder med en lang perlerække af kvalitetsbevidste og innovative leverandører. Fælles for dem alle er børns sikkerhed, udvikling og hvad legetøj til både små og større børn angår, så er legeværdien helt i top. Vi er glade for at byde jer velkommen ind i vores eventyrlige verden med spændende mærker som for eksempel; bObles, Beatrix New York, Franck & Fischer, Fred`s World Green Cotton, KIDS by FRIIS, Lamaze, Le Toy Van, Liliputiens, Meri Meri, My Teddy, Roommate og mange, mange flere. Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af Teddykompaniets varer. Svenske Teddykompaniet er en familieejet virksomhed, der er blevet kendt verden over på grund af deres bløde bamser og sutteklude, hvor der er kræset for detaljen. Teddykompaniet har sikkerheden i højsæde, og arbejder samtidig på at lave produkter, der kan tåle at blive brugt i hverdagen uden at kvaliteten famler - og det lykkes de i den grad med. Næsten alle bamser og sutteklude kan vaskes ved 40 grader uden at miste farve eller den bløde touch. Se det store udvalg på Abeungen.dk af teddykompaniets søde og bløde produkter til de aller mindste.    
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0