Køn
3 stk
3 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
3 stk
1 stk
7 stk
6 stk

Maileg

Unik interiør - moderne og nutidige kreationer, hvor højtider som jul og påske står for en stor del af sortimentet. Maileg er dansk design og elsket af både små og store. Hos Abeungen elsker vi Maileg og deres skønne og farvestrålende produkter.  Se bl.a. det flotte udvalg af juleprodukter; Kalenderhuset og pakkekalender sokker. Der kommer løbende mere til - så glæd dig!

Læs mere - Maileg

Maileg er dansk design - startet op i 1999 af Dorthe og Erik Mailil. Dorthe Mailil skaber selv samtlige Mailegs produkter - og der bliver lagt vægt på "den røde tråd" og udtryk, som går igen i hele Mailegs kollektion.

Julepynt og påskepynt fra Maileg


Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Mailegs jule kollektion, bl.a. kalenderhuse, pakkekalender sokker, julekage forme og en lækker chokolade julekalender. Der kommer løbende mere Maileg til - så hold godt øje med Abeungens hjemmeside.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0