Køn
3 stk
4 stk
Alder
5 stk
5 stk
3 stk
Pris
1 stk
2 stk
2 stk

Maki

Makis legetøj er produceret med en robust kvalitet og en høj pædagogisk værdi for øje. Tryghed og sikkerhed er i højsæde hos firmaet, der ønsker at stimulere og inspirere børn til leg. I Maki koncernen ligger også søsterselskaberne Nicam og Silly U. Hos Abeungen finder du bl.a. sjov legemad, de populære dukker fra KREA Anna & Lotte, Bamser der danser bamlet og Cirkeline.

Læs mere - Maki

Maki har udviklet og markedsført legetøj siden 1995. Udover at markedsføre kendte brands, designer og udvikler Maki produkter under eget navn. Maki holder fokus på produkterne, der skal være pædagogiske, stimulerende og sikre - legetøjet skal byde på meget mere end et smart design.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af Makis produkter. Vi har bl.a. bestik med Cirkeline, legemad, kendte ansigter som Bodil (lille Pers elefant), Cirkeline dukke, Bamser der danser ballet og bean bags med kylling og Kaj & Andrea. Alle de kendte dukker fra DR`s børneprogrammer kommer fra danske KREA.

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0