Melissa & Doug
Køn
20 stk
23 stk
Alder
6 stk
26 stk
26 stk
10 stk
Pris
5 stk
12 stk
10 stk

Melissa & Doug

Melissa og Doug startede deres virksomhed for over 25 år siden, unge og i Dougs forældres garage. Siden er det gået stærkt for firmaet, der i dag sælger kvalitetslegetøj over hele verden. Hos Abeungen finder du et spændende udvalg, der vil skabe glæde som børnefødselsdagsgave eller som en dejlig overraskelse. Se det mystiske nøglehus, påklædningsdukkerne og puslespillet med hemmeligheder.

Læs mere - Melissa & Doug

Melissa & Doug har mere end 25 års erfaring i produktion af kvalitetslegetøj. Helt fra begyndelsen var deres mission at gøre alle kunder glade med udfordrende og farvestrålende legetøj med høj legeværdi uden at gå på kompromis med kvalitet og design - deres 25 år gamle mission er stadig gældende i dag. Melissa & Doug startede i Dougs forældres garage, idag har firmaet fået deres egen adresse og adskillige medarbejdere.

Lærerig og motorisk legetøj


Hos Abeungen har vi et lille udpluk af deres skønne varer ud af mere end 2000 forskellige produkter, til børn i alle aldre. Hold godt øje med Melissa & Doug hos Abeungen, der kommer løbende nyt spændende legetøj til.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0