Momzy FunBeads

Momzy FunBeads

Farvestrålende og økologiske mor-baby-halskæder - også kendt som ammehalskæder og slyngehalskæder. FunBeads er 100% naturlige smykker, der er smukke i sig selv og samtidig er de sjov underholdning for det lille barn. Smykkerne er lavet af bøgetræsperler fra rene skove og økologisk bomuld fra det danske firma BC garn. Momxy Accessories stiller høj krav til deres mor-baby-halskæder, der er dansk designet og produceret.

Læs mere - Momzy FunBeads

Økologiske mor-barn-halskæder i farvestrålende designs. Mor-barn-halskæderne er lavet af 100% naturlige materialer, som bøgetræsperler fra rene skove, og 100% økologisk bomuld fra det danske firma BC garn. De økologiske mor-barn-halskæder - også kaldet ammehalskæder og slyngehalskæder - er perfekte under amning, hvor barnets sanser stimuleres af de mange klare farver. Når de første ømme tænder melder sig, er kæden dejlige at bide i med de ømme gummer. Mor-baby-kæderne indeholder ikke skarpe kanter eller plast. Mor-barn-kæderne er desuden super flotte og vil klæde den nybagt mor.

Mor-baby-kæder er dansk design og produceret i Danmark. Perfekt til gave til babyshower, barselsgave til den nybagte mor - eller som en dejlig overraskelse i forbindelse med familieforøgelsen.

Hos Abeungen pakker vi gerne din gave flot ind - uden ekstra omkostning for dig selvfølgelig. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0