Moover

Moover

Danske Moover er dansk design når det er bedst. Moover er bedst kendt for deres legetøj i træ og de klassiske dukkevogne i rød og natur. Moover har vundet diverse priser for deres skønne produkter. Hos Abeungen finder den klassiske dukkevogn i rødmalet birketræsfinér med gule træhjul og den seje Dump Truck, der leveres som samlesæt. Moovers produkter er meget populære til fødselsdage og jul.

Læs mere - Moover

Moover, som er dansk, laver klassisk kvalitets trælegetøj, og har en mission om at bliver markedsledende indenfor deres fag. Moover laver bl.a. gyngeheste, små lastbiler og den klassiske søde dukkevogn, alt sammen af den bedste kvalitet. Deres legetøj er meget robust og dansk design når det er aller bedst. En flot og klassiske barnedåbsgave eller børnefødselsdagsgave.

Hos Abeungen finder du den klassiske dukkevogn og trucken. Der vil inden længe komme endnu flere af Moovers skønne produkter på Abeungens hjemmeside.

Hos Abeungen pakker vi altid gerne din pakke flot ind - uden ekstra omkostninger for dig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0