Musik

Musik

Børn elsker lyde og musik - også de aller mindste. De større børn elsker at bevæge sig og danse til rytmen af de dejlige toner og de små bliver beroliget af den skønne vuggevise. Se de forskellige musikinstrumenter til små og større børn. Musik og dans er en vigtig del af opvæksten, og musik er med til at styrke børns balance og læren om rytmer.

Læs mere - Musik

I kategorien "Musik" finder du både CD`er, sangbøger og spilleinstrumenter - et godt udvalg af farverige instrumenter til store og små børn. Vores udvalg byder eksempelvis på den populære CD med "De små synger", tamburin, fløjter, trommer og guitarer i forskellige farver.

Find din favorit blandt det fine udvalg, og giv dit barn en hverdag fyldt med musik og dejlige rytmer. Der kommer løbende spændende nyheder til.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0