Musikuro
Køn
3 stk
2 stk
Alder
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
Pris
3 stk
1 stk

Musikuro

Musik beroliger og underholder - også de aller mindste. Musikuroer er desuden i dejlige farver og fanger hurtig barnets opmærksomhed. En skøn og dejlig barselsgave og dåbsgave til de aller mindste. Hos Abeungen finder du søde musikuroer fra My Teddy og Teddykompaniet. De søde ugler fra My Teddy er utrolig populære og findes i samme serie med bamser, sutteklude og suttekæder.

Læs mere - Musikuro

Hos Abeungen elsker vi musik og sang. Se de søde ugle musikuro fra My Teddy, som er bamse bløde og i skønne farver. Musikken beroliger og underholder det lille barn. En rigtig skøn gaveide, som kan kombineres med en sutteklud eller en bamse fra samme ugle serie. Uglerne kommer fra My Teddy.

Musikuro er en perfekt gaveide til babyshower, hvor den vordende mor skal fejres med gaver og forkælelse. Måske er børneværelset endnu ikke helt på plads - uroen vil uden tvivl skabe glæde på børneværelset. Kan bestemt også varmt anbefales som barselsgave og dåbsgave.

Ugler er meget populære i øjeblikket, og du kan få sengetøj, puder, tøj, bamser og meget andet med ugler på - kun fantasien sætter grænser. Uglen symboliserer klogskab og ser samtidig tillidsfuld og beskyttende ud. Hos Abeungen elsker vi også ugler, og vi kan heller ikke stå for de søde ugle musikuroer. Vi er dog altid på udkig efter flere søde og anderledes musikuroer, der kan pynte på børneværelset og skabe tryghed for det lille barn.

Mangler du en bestemt musikuro på Abeungen? Du er altid velkommen til at kontakte os, vi er altid på udkig efter nye spændende varer, og vil gøre vores aller bedste for at imødekomme dit ønske. Vi pakker gerne din gave flot ind. Husk, at der er 30 dages bytteret hos Abeungen, fra den dag du giver gaven.


Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0