Musikuro til børneværelset
Køn
2 stk
1 stk
Alder
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
Pris
2 stk
1 stk

Musikuro til børneværelset

Skønne musikuroer til børneværelset i dejlige og farvestrålende nuancer. Den søde melodi beroliger og underholder det lille barn ved nattetid eller til eftermiddagssøvnen. En dejlig gave til de aller mindste. Se også det store udvalg af navnegaver. Under "Gaver med navn" finder du bl.a. søde badeslag med navn på hætten, legetøj med navn, børnesengetøj med vers og søde sutteklude med fødselsdata.

Mest populære

Læs mere - Musikuro

Vi kan varmt anbefale de skønne musikuroer til børneværelset med ugler fra My Teddy. My Teddy er specialister i bamser og plys til babyer. Musikuroen er fra serien med ugler, hvor du kan få tilsvarende sutteklude og bamser.  Se også de søde musikuro fra My Deer serien. Teddykompaniet har også et solidt udvalg af søde plys musikuroer til børneværelset.

Leder du efter en sød gave til babyshower, kan du kombinere en ugle musikuro med en sutteklud i samme farve. My Teddy er kendte for deres strålende farvepalette, og uglerne er ingen undtagelse. Hvis børneværelset endnu ikke er helt på plads, vil uglerne inspirere og pynte i det kommende børneværelse. Musikuroerne er også en god gaveide til barselsgave og barnedåbsgave.

Vi er altid på udkig efter nye spændende leverandører og varer til Abeungens hjemmeside - og leder efter flere kvalitets musikuroer, der kan skabe glæde på børneværelset og spille beroligende musik for det lille barn. Har du en god ide, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores aller bedste for at imødekomme dine ønsker.

Vi pakker altid gerne din gave ind og vedlægger et håndskrevet kort, hvis du ønsker det.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0