Køn
8 stk
8 stk
Alder
12 stk
12 stk
5 stk
4 stk
2 stk
Pris
2 stk
1 stk
9 stk
3 stk

My Teddy

My Teddy har specialiseret sig i plys til børn under 3 år. Sortimentet omfatter bl.a. sutteklude, bamser, suttekæder og musikuroer. Kvalitet og sikkerhed er blandt de vigtigste nøgleord hos My Teddy. Hos Abeungen finder du de populære bamse ugler og sutteklude i matchende farver. En populær barselsgave og dåbsgave. det er muligtat få navn og fødselsdata på suttekludene. Se mere under "Gaver med navn"

Læs mere - My Teddy

My Teddy har specialiseret sig i kvalitets plys. De designer og producerer alle deres varer med fokus på den endelige bruger; de aller mindste. My Teddy laver sutteklude, bamser, suttekæder, musikuroer, barnevognskæder og rangler. En utrolig sød og populær serie er deres krudtugler - vi er så heldige at kunne tilbyde de søde ugler på Abeungen. Vi er vilde med dem. Du kan få både krudtugler som sutteklud og som bamse - i matchende farver.


Vi følger spændt med i, hvad My Teddy kommer med af nye varer, som vi kan få på hylderne hos Abeungen.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0