Køn
2 stk
1 stk
Alder
1 stk
1 stk
Pris
1 stk
1 stk

Navnegaver

Det er muligt at få skrevet navn, fødselsdato, stjernetegn, vægt og cm på mange af Abeungens produkter. Vi kan bl.a. sætte navn på badeslag, bamser, legetøj, sengetøj, sutteklude og suttekæder. Leder du efter en sjov og anderledes gave med navn, kan vi anbefale et barnevognsskilt til at sætte på barnevognen. Det er også muligt at få graveret navn på sparebøsser, smykkerskrin og smykker m.m.  


Læs mere - Navnegaver

En dukke med barnets navn broderet på kjolen er en skøn og personlig gave. En suttekæde med navn er rigtig sød, men også meget praktisk. Gaver med navn er meget populære og det er slet ikke svært at forstå hvorfor. Der kommer et mere personligt præg over gaven, som er til stor glæde for både giver og modtager. Det tager selvfølgelig lidt længere tid at få gaven tilsendt, men kun et par dage ekstra - alt afhængig af, hvilken vare, der skal broderes på. Gaver med navn er en sikker succes hver gang. Er du i tvivl om muligheder og valg af gaver med navn, er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen en rigtig god løsning.

Hos Abeungen finder du et stort udvalg i gaver med navn. Vi kan bl.a. tilbyde sengetøj med navn og vers, sutteklude med navn og fødselsdata, suttekæder, puslespil, bamser, dukker og praktiske barnevognspuder.

Leder du efter den personlige gave har vi både personlige smykker og malerier. Smykkerne fra re:mark:able er i sølv med aftryk af dit barns  hånd eller fod. Oliemalerierne bliver malet i Vietnam af et professionelt team af kunstnere. Vi skal bruge et foto fra dig, som du ønsker forstørret til et smukt maleri.

Har du en god ide til personlige gaver, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid på udkig efter gode ideer til Abeungen.

Køb din personlige barselsgave og barnedåbsgave her hos os. Vi har et stort udvalg i gaver med navn, og der kommer løbende nye og spændende varer til. Du kan få navn på udvalgte badeslag, bamser, legetøj, sengetøj, sutteklude, suttekæder og hagesmække. Du kan for eksempel få navn på en sutteklud sammen med alle fødselsdata og barnets stjernetegn. Gaver med navn skaber altid stor glæde på gavebordet til barnedåben.  

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0