Køn
27 stk
47 stk
Alder
46 stk
46 stk
46 stk
46 stk
19 stk
4 stk
Pris
32 stk
19 stk

Nordahl Andersen

Nordahl Andersen har et stort udvalg af børnesmykker, der er perfekte til babyshower, barselsgave eller til barnedåben. Hos Abeungen finder du sølvsmykker til børn, bl.a. halskæder og armbånd. Se også de flotte sparebøsser, smykkeskrin, dåbsattestæsker og fotorammer og albums. Du kan vælge mellem fortinnet og sølvplet. Vi tilbyder også gravering med barnets navn og fødselsdata.

Læs mere - Nordahl Andersen

Nordahl Andersen har et stort udvalg af gaveartikler til babyshower, barselsgave og barnedåb. Kvaliteten og detaljerne er i top, og på de fleste af gaveartiklerne til børn kan du vælge mellem fortinnet og sølvplet.

Børnesmykker til barnedåbsgave


Børnesmykker er en eksklusiv gave, der bruges og gemmes hele livet.  Børnesmykkerne du finder på Abeungen kan justeres så de kan bruges også til de helt små børn. Udover smykker til børn finder du sparebøsser, dåbsattestæsker, smykkeskrin, fotorammer og fotoalbum.

Leder du efter en personlig dåbsgave, kan vi varmt anbefale en sparebøsse eller smykkeskrin med barnets navn og data. Vi sørger for gravering, så du får leveret din gave med gravering.

Se også de smykke smykker og medaljoner til den nybagte mor. Udover smykker finder du også relevante bøger og lækkerier, som uden tvivl vil glæde den nybagte mor. Vores Mor&Barn gavesæt er med gaver til både barn og mor, og er utrolig populære.

Er du i tvivl om, hvilket smykke  eller gave du skal vælge til barnedåben er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0