Økologiske dukker

Økologiske dukker

Søde hæklede dukker med mange fine detaljer. Dukkerne er hæklet i økologisk bomuld, fyldet er dansk økologisk ubleget uld - og øjnene er sikkerhedsøjne. Dukkerne anbefales fra 0 måneder, og de skønne økologiske dukker er også et populært valg til større børn. Det er muligt at få broderet barnets navn og fødselsdato på dukken - helt gratis. Skriv data under bemærkninger. Dukkerne er dansk håndværk. En personlig og skøn gaveide til barnedåben og børnefødselsdagen.

Læs mere - Økologiske dukker

Smukke og elegante økologiske dukker - lavet af 100% økologisk bomuld, fyldet er 100% ubleget dansk uld - og øjnene er sikkerhedsøjne, så små pilfingre ikke kan rive dem løs. Økologisk legetøj er et populært valg til barselsgave og barnedåbsgave - vores økologiske dukker er også et godt valg til de lidt større børn, der stadig er glade for prinsesser og drager.

Du kan vælge at få navn og fødselsdato på dukkerne, og dermed gøre dukken til en personlig gave - en detalje der uden tvivl vil gøre lykke. Det eneste du skal gøre er at skrive navn og fødselsdato under bemærkninger, så får du dukken leveret med data - helt gratis!

Du kan gøre den økologiske dukke endnu mere personlig med øjenfarve, hårfarve og hudfarve, der passer til barnet. Vælg mellem:
Øjenfarve: Blå, grønne eller brune
Hårfarve:  Brunt, gult eller sort
Ansigtsfarve: Hvid og brun
Lad din egen personlige økologiske dukke med farver, der passer til barnet - og med barnets navn og fødselsdato - mere personligt bliver det ikke.

Der er ca. 14 dages leveringstid på økologiske hæklede dukker.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0