Køn
31 stk
31 stk
Alder
36 stk
42 stk
32 stk
14 stk
10 stk
10 stk
Pris
18 stk
2 stk
22 stk
22 stk

Økologi

I denne kategori finder du et stort og varieret udvalg af økologiske produkter til børn. Green Cotton Fred`s Worlds økologiske børnetøj og økologiske sengetøj, er GOTS certificeret, hvilket betyder, at tøjet er mindst 98% økologiske. Designet og bevægeligheden er helt i top. De økologisk hæklede dukker er et populært valg til barnedåben - se også det øvrige økologiske legetøj, legetæpper, puder og slik. Et sikkert og bæredygtig valg til dine børn.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere - Økologi

Leder du efter økologiske produkter til dit barn? Vi får flere og flere henvendelser fra forældre, der ønsker at købe økologiske produkter til deres børn. Vi er utrolig glade for interessen, da vi her hos Abeungen altid er på udkig efter økologi til børn, som er et dejligt supplement til vores øvrige kvalitets sortiment. Vi har allerede et stort udvalg af økologiske produkter til børn, og vi får løbende nye leverandører og økologiske produkter ind på vores hjemmeside. Til de mindste finder du et stort udvalg af økologisk børnetøj fra Fred`s World, Green Cotton, legetæpper, og økologiske stofbleer – og vi har et stort udvalg af økologisk legetøj til baby og til de lidt større børn. Se blandt andet den populære ODA økologiske træbil og det lækre økologiske legetøj fra Franck & Fischer. Vi kan også varmt anbefale lækre alternativer til sukker og slik.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0