Barselssmykker

Barselssmykker

FunBeads er naturlige håndlavede halskæder i farvestrålende designs, som er smukke i sig selv og samtidig sjov underholdning for det lille barn. Ammehalskæder, slyngehalskæder - kært barn har mange navne - vi kalder dem mor-baby-kæder. FunBeads er 100% naturlige smykker, uden skarpe kanter og hæklet med økologisk bomuld. En flot og anvendelig økologisk halskæde til mor og barn.

Læs mere - Barselssmykker

FunBeads er lavet af 100% naturlige materialer, bøgetræsperler og økologisk bomuld. Mor-baby-kæderne indeholder ikke metal eller plast. De farverige designs med forskellige mønstre og størrelse stimulerer barnets sanser. Mor-baby-kæderne vil fange barnets opmærksomhed under amning, og når tænderne er på vej vil de være en kærkommen lindring til de ømme gummer.

Udover den praktiske fordel, så er mor-baby-kæderne også i dejlige farver, som vil klæde mor.

Der stilles høje hygiejne krav til de økologiske mor-baby-kæder, og alle færdige produkter bliver kvalitetskontrolleret.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0