Køn
22 stk
21 stk
Alder
33 stk
34 stk
23 stk
5 stk
Pris
15 stk
13 stk
22 stk

Økologisk børnetøj

Hos Abeungen elsker vi Fred`s World - økologisk børnetøj som er GOTS certificeret. Det betyder at tøjet er mindst 98% økologisk. Vi har økologisk børnetøj og babytøj samt badeslag i farvestrålende bomuldsstof med søde motiver. Vi får løbende nyt økologisk babytøj hjem i størrelse 62 - 98. Se også økologisk babysengetøj og juniorsengetøj fra Fred`s World.

Kirsebær bodysuit
Størrelser på lager:
86, 92, 62, 68

Økologisk børnetøj i unik kvalitet

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af økologisk børnetøj. Vi ønsker at tilbyde et bredt sortiment af naturlige kvalitetsprodukter, uden at gå på kompromis med detaljer og design. Vi vil gerne være med til at skabe sunde miljøer til baby og småbørnsfamilier og passe på vores dejlige klode.

Fred`s World producerer det skønneste økologiske børnetøj til drenge og piger - GOTS certificeret. Rent og fint økologisk babytøj, uden kemikalier, produceret med respekt for natur og mennesker.

Økologisk babytøj fra Fred`s World er blød, smart design og farvestrålende med skønne motiver.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0