Økologiske legetæpper
Køn
1 stk
1 stk
Alder
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
Pris
2 stk
2 stk

Økologiske legetæpper

Flotte og bløde legetæpper, lavet af økologisk bomuld og uden brug af kemikalier til indfarvningen. Vores økologiske legetæpper kommer primært fra Franck & Fischer og Fred`s world. Der er kræset om detaljerne og legetæpperne er bløde og behagelige. Når du vælger økologiske og bæredygtige produkter til dit barn, er du samtidig med til at beskytte dyr og natur.

Læs mere - Legetæpper

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af økologiske produkter til børn. Økologiske legetæpper er med til at skabe et sundere miljø for dit barn, så dit barn ikke er omgivet af unødvendige og eventuelt allergifremkaldende kemikalier. De økologiske og bæredygtige produkter er af en lækker og god kvalitet, som holder form og farver.

Under kategorien økologiske legetæpper har vi samlet et eksklusivt udvalg af legetæpper og babysvøb - sammen med de populære Baby Spyder fra Franck & Fischer. Se også det økologiske babylegetøj fra Franck & Fischer - en rigtig god gaveide til barselsgave og barnedåbsgave.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0