Økologisk legetøj

Økologisk legetøj

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af økologisk legetøj - fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og indfarvningen er ligeledes uskadelig. Babyer bruger munden til at undersøge deres legetøj med, og det stiller nødvendigvis høje krav til legetøj, hvorfor vi varmt kan anbefale økologisk babylegetøj. Vores økologiske legetøj er ofte håndlavet - med respekt for eksempelvis skovbrug og miljø.

Læs mere - Økologisk legetøj

Hos Abeungen elsker vi Franck & Fischer. Deres økologiske legetøj til børn er uden kemikalier, træet er fra lokale plantager og alle deres produkter er malet med giftfri maling. Franck & Fischer er et dansk firma, der vægter gode arbejdsforhold og miljøet. Eksempelvis er økologisk babylegetøj hæklet af kvinder i det nordlige Kina under gode forhold. Kvinderne kan vælge at hækle hjemme hos familien eller tage hen på fabrikken og møde andre kvinder - de behøver ikke rejse til en anden landsby for at arbejde.

Vi får løbende nyheder hjem fra Franck & Fischer - økologisk legetøj når det er allerbedst.

Vi har også valgt at sætte fokus på de lidt ældre børn med kreativ leg fra SES Creative. Deres fingermaling består eksempelvis af 90% naturlige materialer og bøtterne af 50% recycled plastik. Se også de sjove Funmais med Disney prinsesser, dinosaurus og fly - funmais er 100% biologisk nedbrydelig.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0