Madkasser & drikkedunke

Madkasser & drikkedunke

Elegante og stilfulde madkasser og drikkedunke fra Beatrix New York - indeholder ikke PVC eller phalater. Drikkedunken fra Beatrix er 100% miljøvenligt og ligner en sodavandsdåse. De smarte og søde motiver er ikke til at stå for, og vil uden tvivl gøre lykke. De populære madkasser og drikkedunke er praktiske og et godt alternativ, hvis du leder efter en god måde at opbevare dit barns skolemad på - eller mad og drikkevarer til udflugten.

Læs mere - Madkasser & drikkedunke

Se vores store udvalg af madkasser og drikkedunke fra Beatrix - uden PVC og phalater. De elegante madkasser og drikkedunke er med søde motiver, som børn elsker. Madkassen er let at rengøre med en fugtig klud.

Sunde madkasser uden PVC og Phalater er et populært valg - og sammen med drikkedunken fra Beatrix sikrer du, at dit barns mad opbevares bedst muligt, uden at der udskilles skadelige kemikalier.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0