Pleje & bad
Køn
8 stk
9 stk
Alder
1 stk
6 stk
7 stk
9 stk
9 stk
9 stk
Pris
8 stk
1 stk

Pleje & bad

Cool-Kidz har udviklet en badeserie der er lavet af økologiske ingredienser, uden skadelige stoffer som parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner og hormonforstyrrende stoffer. En ren og naturlig nydelse til dit barn i badet. Den økologiske badeserie til børn betår af shampoo, balsam, olie og creme. Du skal ikke bruge meget ad gange, så flaskerne holder længe.

Læs mere - Pleje & Bad

Hos Abeungen elsker vi den seje og sjove badeserie fra Cool-Kidz - og så er produkterne tilmed fyldt med rene og naturlige ingredienser, som ikke skader dit barn. Den økologiske badeserie til børn omfatter shampoo, balsam, olie og creme til børn. Se også den populære krible-krable shampoo, der er indeholder tea tree olie, som er kendt for sin antibaktielle og forebyggende effekt med at holde grimme krible krable dyr væk fra håret.

Tryllecremen er en populær nyhed fra Cool-Kidz, der tryller håret, så det er let at rede ud. Ligesom de øvrige produkter fra Cool-Kidz indeholder tryllecremen ikke parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner eller hormonforstyrrende stoffer.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0