Økologiske puder

Økologiske puder

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af bløde og farvestrålende pyntepuder til børneværelset. Økologiske puder til børneværelset fra Franck & Fischer er lavet af 100% økologisk bomuld, hvor det er muligt - og uden brug af kemikalier til indfarvningen. Se også de søde krammepuder fra Roommate, lavet af 100% økologisk bomuld, GOTS certificeret. Skab et rent legemiljø for dit barn med økologiske børnepuder.

Læs mere - Puder

Vi har fundet frem til de dejligste, blødeste puder til børneværelset. Pyntepuderne til børn kommer fra Franck & Fischer og Roommate og indeholder ikke skadelige kemikalier. De økologiske puder til børneværelset er lavet af 100% økologisk bomuld, og Roommates populære krammepuder er GOTS certificeret. Ønsker du at skabe et rent og sundt lege- og sovemiljø til dit barn, kan vi varmt anbefale de farvestrålende puder til børneværelset med søde motiver.

Fred`s World laver også økologisk sengetøj - se vores store udvalg af økologisk babysengetøj og juniorsengetøj i dejlige farver og med søde motiver til pige- og drengeværelset. Derudover har vi et spændende udvalg af økologiske legetæpper til børneværelset, der er praktiske og med til at skabe en hyggelig stemning på børneværelset.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0