Økologisk sengetøj
Køn
2 stk
2 stk
Alder
3 stk
3 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Pris
4 stk
1 stk
3 stk

Økologisk sengetøj

Skab et sundt sovemiljø til baby og junior uden skadelige kemikalier - økologisk sengetøj produceret med respekt for dit barn og naturen. Se vores store udvalg af økologisk babysengetøj og økologisk juniorsengetøj fra Fred`s World, GOTS certificeret. Farvestrålende økologisk sengetøj med dejlige motiver, der vil pynte på børneværelset. Se også de bløde økologiske badeslag fra Fred`s World.

læs mere - Sengetøj

Hos Abeungen elsker vi økologi til børn. Vi er altid på udkig efter økologiske produkter, der er produceret uden skadelige kemikalier med respekt for dit barn og vores klode. Fred`s World laver økologisk sengetøj af økologisk GOTS certificeret bomuld - med fokus på respekt for arbejderne og nærmiljøet i hele fremstillingsprocessen. Du får blødt og lækkert sengetøj til børn i dejlige farver og smarte designs - økologisk babysengetøj og økologisk juniorsengetøj til gode priser.

Se også det økologiske børnetøj fra Fred`s World, økologiske badeslag og økologiske stofbleer. Igen er alt lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, som er din garanti for at produktet lever op til de højeste standarder indenfor bæredygtighed og sundhed.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0