Opbevaring
Køn
3 stk
7 stk
Alder
1 stk
1 stk
1 stk
7 stk
7 stk
7 stk
Pris
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk

Opbevaring

Opbevaring til børneværelset er et must. Efterhånden som barnet bliver ældre kommer der mere og mere legetøj og nipsting på børneværelset, og opbevarings- bokse og kasser bliver en stor hjælp. Hos Abeungen har vi et stort udvalg af opbevaring til børneværelset. Vi lægger vægt på design og kvalitet, så opbevaringen bliver sjov og farvestrålende at kigge på.

Læs mere - Opbevaring

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af interiør til børneværelset. Vi lægger vægt på farver, design og fremfor alt sikkerhed og kvalitet.

Opbevaring til børneværelset er ideelt til klodser, dukker, biler, nipsting og bøger. Se de flotte ophæng med lommer fra bl.a. Roommate, der er perfekt opbevaring til bøger. Der er søde motiver i dejlige farver, og ophæng med lommer er af god og solid kvalitet.

Der kommer løbende flere opbevaring- bokse og kasser til børneværelset til, så hold godt øje med Børneværelset på Abeungen. Vi tager også altid godt imod tips og gode ideer fra vores kunder. Har du en god ide til, hvad Abeungen skal tilbyde under indretning til børneværelser, er du altid velkommen til at sende en mail til kundeservice@abeungen.dk
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0