Abe-Guiden


Julegaveideer til de mindste

Stimulerende og underholdende julegaver


Artikler om børn og deres forældre

Vi vil gerne kunne tilbyde dig endnu mere når du kommer forbi Abeungens hjemmeside. Derfor har vi været i tænkeboksen for at brainstorme over, om der kan findes en fællesnævner over besøgende på Abeungen. Den fællesnævner, som egentlig er indlysende, er selvfølgelig: Børn! Vi elsker alle børn, har selv børn, børnebørn, er moster/faster/onkel – eller har venner og veninders børn tæt inde på livet. Derfor synes vi, at det er en rigtig god ide at skrive om vores kære børn, som vi ønsker alt det bedste. I ”Abe-Guiden” på Abeungens hjemmeside kommer der løbende artikler om børn og deres forældre. Det kan være ulvetime problematikker eller artikler om ideer til børnefødselsdagen. Vi allieret os med en utrolig kompetent kvinde, som følger Abeungen på sidelinien.

Vi er stolte af at kunne byde Inger Margrethe Jørgensen velkommen hos Abeungen. Inger Margrethe har arbejdet som lærer fra 1976 – 2010, og har siden valgt at uddanne sig indenfor psykoterapi og imago terapi. Inger Margrethe har specialiseret sig i relationsterapi og parterapi, og involverer sig i adskillige projekter og arbejdsområder:

•  Privatpraktiserende, individuelle klienter, børn og familier
•  Supervisor for pædagogisk personale i institutioner
•  Foredragsholder og skribent
•  Brevkasseredaktør og klummeskribent i Kvindeliv
•  Underviser på virksomheder og offentlige institutioner i teambuilding og interpersonel udvikling

Inger Margrethe er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og Imagoforeningen. Hun har efterudannet sig indenfor familieterapi, parterapi, traumebehandling, gruppeterapi og sexologi.

Læs mere om Inger Margrethe:
www.terapi-haderslev.dk
www.parterapeut.net


Artikler

Hos Abeungen er vi imponeret af Inger Margrethes lange CV og faglige kompetancer, men vil også i den sammenhæng nævne det varme og tillidsvækkende menneske bag. Vi glæder os til dele spændende artikler med jer om alt, hvad der vedrører børn og deres forældre; Glæder, sorger og problemstillinger, som skal håndteres i alle børnefamilier. Har du et ønske eller en god ide til en artikel, som du ønsker Inger Margrethe skal uddybe nærmere, så skriv til kundeservice@abeungen.dk
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0