Køn
1 stk
2 stk
Alder
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
2 stk

Personlige smykker

Få et unikt sølvsmykke med dit barns hånd- eller fodaftryk. Smykket er håndlavet med udgangspunkt i dit design og ønsker. Den lille hånd og fod bliver et smukt minde fra barndommen, som du altid kan have tæt på dig. Du kan også få et smykke med den første tegning. Ring og hør nærmere om muligheder. Læs mere om selve håndværket herunder.Læs mere - Personlige smykker

Alle smykker er unika smykker - der findes kun et af hver. Derfor vil smykket have sine helt egne kendetegn og uensartheder i overfladen.

Smykkerne er håndlavet af Kirsten Springer, skaberen af re:mark:able. Du kan læse mere om Kirsten Springer og re:mark:able under "Mærker", re:mark:able.

Sølvkvaliteten hedder "999 finsølv". Du kan læse mere om sølvet under "Mærker", re:mark:able.

re:mark:able har specialiseret sig i at skabe unikke og personlige smykker. De designer og skaber kvalitetssmykker ud fra dine helt personlige ønsker. Et aftryk af dit barns hånd eller fod rentegnes, hvis der er behov for det. Ofte skal motivet gøre meget mindre, så det kan passe på det valgte smykke. Den proces er grundlaget for succes og udføres med kærlig hånd og faglig ekspertise af re:mark:able. Tegningen sendes til godkendelse, og når du har godkendt tegningen går værkstedet i gang med at skabe dit helt unikke sølvsmykke.

Din tegning eller aftryk bliver ikke brugt til andre kunder, så der er ikke to ens smykker på re:mark:ables værksted.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0