Køn
31 stk
51 stk
Alder
58 stk
59 stk
65 stk
65 stk
39 stk
34 stk
Pris
4 stk
10 stk
36 stk
21 stk

Pia & Per

Flotte traditionsrige børnesmykker i sølv med emalje - til både drenge og piger. De elegante og tidsløse smykker til børn kommer fra Pia & Per i Norge, der udfører selve emaljebelægningen i hånden. Pia & Per omtaler smykkerne som personlige og de bærer minder, glæde og lykke med sig. Vi pakker gerne din gave flot ind - gratis naturligvis. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sende vi din pakke samme dag.

Læs mere - Pia & Per

Elegante og eksklusive børnesmykker fra Pia & Per - til både drenge og piger. Sølvsmykkerne er håndlavede - med en flot og klar emalje, der giver et rigtig flot og unikt look.

Eksklusive børnesmykker til barnedåbsgave


Børnesmykkerne er udviklet på smykkeværksted i Oslo, Norge. Emaljebelægning udføres i hånden og kræver præcision og erfaring. Ægte emalje er glas der males til pulver. De forskellige mineraler bestemmer farven på emaljen. Pulveret blandes i vand og påføres smykket. Derefter brændes emaljen fast i smykket ved ca. 800 grader - og varer for evigt.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0