Rolleleg piger
Køn
1 stk
3 stk
Alder
2 stk
3 stk
3 stk
Pris
1 stk
2 stk

Rolleleg piger

Prinsesser, dukkemor, fe og ballerina – piger elsker rollelege og pynter sig gerne i lyserød tyl med masser af glimmer og glitter. Se de smukke prinsessekroner med forskellige sten, festave og sommerfuglevinger. Prikken over i`er et ansigtsmaling – uden paraber selvfølgelig. Se også mange flotte kostumer til piger fra Travis Designs og Eventyrcompany – alle kostumer er af den bedste kvalitet, der kan holde til børns legs igen og igen – og som gør drømme til virkelighed.

Læs mere - Rolleleg

Hos Abeungen finder du et stort udvalg af rekvisitter og kostumer til børn, som er uundværlige i rollelege. Til pigerne er der festave, prinsessekroner, diademer, sommerfuglevinger – og ansigtsmaling i mange forskelige farver og uden paraber. Ansigtsmalingen er tilmed let at vaske af, og den lugter ikke.

Prinsessekjoler med tyl og roser, ballerina skørter fra Travis Designs og Eventyrcompany er den bedste kvalitet indenfor kategorien kostumer til børn. De mange detaljer og finesser fremhæver det eksklusive look og så er kostumerne tilmed til at ånde i og behagelig at have på.  Se også de smarte vedbare kostumer fra Travis Designs med prinsesse/pirat pige og prinsesse / tjenestepige. Rollelege er bare sjovere med prinsessekjolen og prinsessekronen.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0