Pirater & tilbehør

Pirater & tilbehør

Farvestrålende pirater og farlige sørøvere – i denne kategori finder du drengelegetøj hvor kun fantasien sætter grænser for hvilke eventyr, der venter spøgelsesskibet og piratfortet. Både spøgelsesskibet og piratfortet er med spændende detaljer, og sjove rum, der er med til at gøre legen endnu sjovere. Le Toy Van er suveræne til legetøj til drenge i træ med flotte detaljer og med høj legeværdi.

Læs mere - Pirater & tilbehør

Le Toy Van laver solid drengelegetøj i træ med mange fine detaljer og finesser. Det flotte spøgelsesskib er klar til de store have, og piratfortet kæmper til sidste mand – piratfortet er med kanon, hemmelig rum og sørøverflag. Drengelegetøj fra le Toy Van gør altid lykke.

Se også de seje pirater; Sammy, jacob og kaptajnen – alle er klar til havets overraskelser. Dukkerne måler mellem 9 – 11 cm, og købes i sæt med 3.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din ordre samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0