Plakater
Køn
7 stk
8 stk
Alder
2 stk
2 stk
Pris
15 stk

Plakater

Elegante og sjove plakater til børneværelset. Vægdekoration er ofte prikken over i`et i børneværelset. Vi har samlet eventyrlige plakater til børneværelset fra bl.a. Friisenborg med motiver fra H.C. Andersen eventyr. Plakaterne er sorte/hvide, og det er muligt at købe sort ramme til plakaterne. Se også plakat med Hr. Skæg m.f. Plakater til børneværelset er uundværlige i forbindelse med indretning af børneværelset.

Læs mere - Plakat

Indret søde drengeværelser og pigeværelser med plakater med motiver fra H.C. Andersens eventyr og Hr. Skæg. Stort udvalg af plakater, der er med til at pynte på børneværelset og skabe den helt rigtige hyggelige stemning.

Se også øvrig vægdekoration med wallstickers fra Kids Concept, og puder til børneværelset, opbevaring til børneværelset og knage til børneværelset.

Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi din bestilling samme dag.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0