PlanToys
Køn
15 stk
16 stk
Alder
4 stk
5 stk
13 stk
16 stk
11 stk
3 stk
Pris
2 stk
4 stk
11 stk

PlanToys

Vi faldt med det samme for det spændende legetøj i lækkert design med fokus på legeværdi og høj sikkerhed for dit barn. PlanToys er blandt andet kendt for at være det første firma, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. Legetøjet er solidt, bæredygtig og med mange fine detaljer, der underholder barnet længe - og med nye opdagelser undervejs i legen.

Læs mere - PlanToys

Bæredygtig legetøj - PlanToys arbejder løbende og fokuseret på at at skabe de bedste betingelser for bæredygtige produktionsprocesser, der skal sikre og bevare vores jord. Udover at være det første firma, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet, er de også førende indenfor nul-affalds-politik og mål, hvad angår nyt materiale og arbejdsprocesser.

Det bæredygtige legetøj er lavet af gummitræer. Ofte er gummitræerne brugt til at producere latex - og efter 3 år uden brug af gødning er råmaterialet fri for kemikalier og ren. Herefter bruger PlanToys træerne til legetøj, hvor der også anvendes kemikaliefri lim til at samle legetøjet. Der bruges kun organisk maling til PlanToys produkter. Firmaet har igennem årerne opnået stor international anerkendelse for deres fokus på miljøet og konstante målsætning om forbedringer.
Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af gaver til de aller mindste. Står du og mangler en barsels- eller dåbsgave, har vi et stort udvalg i både traditionelle og nytænkende gaver. Udover barsels- og dåbsgaver kan du finde gaver til børn mellem 0 - 8 år på Abeungen. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige gave.

Kontaktinfo:

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Send en mail til kundeservice@abeungen.dk, eller ring til:

+45 77 34 08 04

ABEUNGEN.DK   |   8220 Brabrand   |   kundeservice@abeungen.dk   |   CVR: 38206214
Klik mig
0